I en tid da produktmangfoldet og forbrukernes forventninger til bærekraft øker, øker også kravene til emballasje av essensielle varer. Kjent som leverandør av innovative emballasjeløsninger, Reduk tilbyr en rekke alternativer for å skape bærekraftig emballasje, fra fornybare ressurser til resirkulerte materialer. Reduk kan fremskaffe det meste av du ulike kvaliteter og innen R og A Pet,
Kjøtt- og fiskeindustri
Fersk, bakt eller røkt fisk og kjøtt, pølser, skinker, kjøttsnacks, hermetikk og mye mer. Vi tilbyr et bredt spekter av emballasjeløsninger for produkter med ulike gassbarrierebehov, som blant annet egner seg for varmebehandling og sterilisering. I samarbeid med matteknologer og forskere er vi i stand til å sikre mattrygghet og best mulig bevaring av produktene dine.
Frukt og grønnsaker
Fersk mat skiller ofte ut forskjellige gasser, noe som kan påvirke både utseendet og holdbarheten på produktet negativt. I tillegg til å velge riktig materiale, kan vi bruke laserperforering for å oppnå riktig gassutvekslingshastighet for det pakkede produktet. Denne teknologien har fått et sterkt fotfeste i ferskvaresektoren de siste årene, noe som forlenger holdbarheten til produktene betydelig.
Meieri- og osteindustrien
Melk, harde og myke oster, cottage cheese, rømme, yoghurt, smør og mye mer. Ved utforming av emballasje av meieriprodukter har vi tatt hensyn til deres spesielle følsomhet for lagringsforhold og gassbarriere. Reduk har ideelle løsninger for slike produkter for å oppnå optimal holdbarhet og også med tanke på brukervennligheten – det er mulig å velge emballasjeløsninger som er enkle å åpne og gjenlukke.
Film
Copyright ©REDUK AS